your bridal makeup dream

it’s a date

Jeej voor de liefde! Het zou een eer zijn als ik je mag laten stralen op deze prachtige dag! Ik kom altijd op locatie, zodat je zelf kunt ontspannen en hier geen omkijken naar hebt.

Voorafgaand aan jullie huwelijksdag hebben we elkaar al een aantal keer gesproken en gezien. Een bridal proef is namelijk altijd bij mij in begrepen (ongeveer 8 a 6 weken van tevoren). Op deze manier weten we allebei waar we aan toe zijn en kun je al je wensen doorgeven! Uiteraard doe ik op deze dag ook de makeup en de hairstyling.
Ik noem het onze date. De date die, net als alle dates met jouw grote liefde, leidt tot iets moois! Namelijk de perfecte look die helemaal bij je past! Zodat jij helemaal happy bent op het feest van jullie liefde.

Ik heb mij, als bruidsstyliste, gespecialiseerd in een naturelle makeup look. Dit is geen ‘no makeup look’, maar een mooie look die jouw mooiste kenmerken accentueert. Eén waarbij je niet het gevoel krijgt dat je jezelf niet meer bent; een You Look. Uiteraard is het jouw dag, dus jouw wensen staan altijd centraal.

bridal arrangements

and options

Bridal makeup
€ 195

Proefsessie (circa 2 uur)
Bruidsmake-up op locatie (1 uur)
Alle materialen & producten

Bridal makeup & hairstyling
€ 315

Proefsessie (circa 4 uur)
Bruidsmake-up op locatie (1 uur)
Bruidskapsel op locatie (1 / 1,5 uur)
Alle materialen & producten

Bridalparty & andere opties

Touch-up bruidsmakeup € 55
Touch-up bruidsmakeup & hairstyling € 95
Wimperstukjes voor vollere oogopslag € 10

Makeup bridalparty (30 min.) € 55 / hairstyling (30 min.) € 60
Makeup & hairstyling bridalparty € 95
Bruidsmeisje (tot 12 jaar) makeup & hairstyling € 25