Bridal arrangementen
vanaf € 200

YOUR BRIDAL MAKEUP DREAM

it’s a date

Jeej voor de liefde! Het zou een eer zijn als ik je mag laten stralen op deze prachtige dag! Ik kom altijd op locatie, zodat je zelf kunt ontspannen en hier geen omkijken naar hebt.

Voorafgaand aan jullie huwelijksdag hebben we elkaar al een aantal keer gesproken en gezien. Een bridal proef is namelijk altijd bij mij in begrepen (ongeveer 8 a 6 weken van tevoren). Op deze manier weten we allebei waar we aan toe zijn en kun je al je wensen doorgeven! Uiteraard doe ik op deze dag ook de makeup en de haarstyling.
Ik noem het onze date. De date die, net als alle dates met jouw grote liefde, leidt tot iets moois! Namelijk de perfecte look die helemaal bij je past! Zodat jij helemaal happy bent op het feest van jullie liefde.

Ik heb mij, als bruidsstyliste, gespecialiseerd in een naturelle makeup look. Dit is geen ‘no makeup look’, maar een mooie look die jouw mooiste kenmerken accentueert. Eén waarbij je niet het gevoel krijgt dat je jezelf niet meer bent; een You Look. Uiteraard is het jouw dag, dus jouw wensen staan altijd centraal.

” Het was écht heel fijn om Sophie te hebben voor mijn bruidsmake-up en kapsel! Ze is heel professioneel, goed georganiseerd en heel gezellig en ontspannen. Mijn make-up en haar heeft de hele dag fantastisch gezeten, geen omkijken naar gehad. En voor de proefsessie neemt ze echt ruim de tijd, zodat je alle tijd hebt om keuzes te maken en zeker weet dat je er op je bruiloft fantastisch uitziet.
Nogmaals veel dank Sophie!

– Nicole

” Wij hebben een geweldige dag gehad. Ook veel complimenten over m’n haar en makeup gehad! Nogmaals bedankt! “

– Marnette

” I was the prettiest bride in the world because of this amazing makeup. Thank you dear Sophie, you are the best!!! 

– Danielle

BRIDAL ARRANGEMENTEN

en de mogelijkheden

Bridal makeup
€ 200

Proefsessie op locatie (circa 2 uur)
Bruidsmakeup op locatie (1 uur)

Bij te boeken: Makeup touchup € 80

Bridal haarstyling
€ 200

Proefsessie op locatie (circa 2 uur)
Bruidskapsel op locatie (1 uur)

Bij te boeken: Bruidskapsel touchup € 80

Bridal complete
€ 365

Proefsessie op locatie (circa 4 uur)
Bruidsmakeup op locatie (1 uur)
Bruidskapsel op locatie (1 uur)

Bridal dream
€ 485

Proefsessie op locatie (circa 4 uur)
Bruidsmakeup op locatie (1 uur)
Bruidskapsel op locatie (1 uur)
+
Touchup voor het feest ‘s avonds
Let op: dit is alleen het bijwerken van de bestaande makeup/het kapsel.

” Heel erg bedankt dat je mij zo hebt laten stralen gisteren. Het was een fantastische dag! En m’n make-up en haar zijn de hele dag intact gebleven, super. Ik weet je te vinden voor volgende feesten & partijen én zal je van harte aanbevelen! 

– Madelon

” Ik zag er dankzij Sophie schitterend uit op mijn trouwdag. Sophie voelde super goed aan wat mijn wensen waren! Ik zou haar zeker aanraden! 

– Samantha

BRIDAL PARTY

en andere mogelijkheden

Bridalparty
makeup
(30 min.) € 60

Bridalparty
haar & makeup
(1 uur) € 100

Bridalparty
haarstyling
(30 min.) € 60

Wimperstukjes
p.p. € 10

Het is bij mij ook mogelijk clip-in hairextentions te huren of te kopen. Bij de proefsessie kijken we of er meer lengte of volume nodig is om zo het mooiste kapsel te creëren. Alle extentions die ik gebruik zijn van 100% echt (human) haar. De prijs van de extentions hangt af van de lengte en kleur.

Wordt ervoor gekozen de extentions te huren, dan kan dit voor één dag en is een borg van € 60 verplicht. Op de trouwdag laat ik een envelop achter waar de extentions weer mee terug kunnen worden gestuurd. Eenmaal terug bij mij, krijgt u de € 60 borg teruggestort op rekening.

Extentions
huren
€ 35 – € 49

Extentions
kopen
€ 99 – 129

” Sophie was super lief en professioneel. Het was heel fijn om haar de ochtend van de bruiloft mijn haar en make-up te laten doen. Het resultaat was echt prachtig! 

– Lotte

” Ik wil je héél graag nog ontzettend bedanken voor je geweldige visagie op onze bruiloft. Wat was ik er blij mee, wat was het gezellig met je en wat heeft mijn haar en make-up de hele dag geweldig gezeten! Echt super: voor iemand die nooit make-up draagt best spannend, maar ik voelde me prachtig. Ook de kritische bruidegom was héél blij! Ik zal je aan iedereen die op zoek is naar een visagiste aanbevelen. 

– Nicole

” Een lieve,frisse en vrolijke meid die haar vak verstaat. Bij de proefmake-up had ik gelijk een klik met haar.
Tussen het praten door toverde ze mij om in de bruid die ik wilde zijn. Op de grote dag zelf was het niet anders. Rustig en professioneel deed ze haar ding en de make-up zat de hele dag goed. Heb alleen af en toe mijn lippen bij moeten stiften. Echt een aanrader! 

– Gerda

BOEK MIJ VOOR JOUW BRUILOFT

(of) Neem contact met mij op

Er wordt een mail teruggestuurd vanuit makeup@sophievanbijleveld.nl.
Houd ook je spamfolder in de gaten.


Alle prijzen zijn exclusief 21% en 9% BTW, exclusief reiskosten € 0,30 per kilometer en andere bijkomende kosten.


Algemene voorwaarden Bruidsarrangement zijn van toepassing.