Bridalparty arrangementen
vanaf € 75

BRIDALPARTY MAKEUP

it’s a date

Jeej voor de liefde! Naast de bruid, ben ik er natuurlijk ook voor de bruiloftsgasten!

Want jij gaat naar de bruiloft van jouw vriendin/zus/dochter/nicht of misschien wel je schoonzus/schoondochter! En ik zou het een eer vinden als ik je mag laten stralen op deze prachtige dag! De makeup en haarstyling kan altijd op locatie, zodat je zelf kunt ontspannen en hier geen omkijken naar hebt. Dit kan bij jou thuis zijn, op de trouwlocatie (misschien ben je wel als ceremoniemeester nog vanalles aan het voorbereiden) of bij een vriendin thuis, waar jullie je met z’n allen klaarmaken.

Ik heb mij, als bruidsstyliste, gespecialiseerd in een naturelle makeup look. Geen ‘no makeup look’ en omdat het feest is ook zeker niet een ‘gewone’ daglook. Nee; een prachtige look, waarin jij helemaal jezelf blijft, maar dan ready to party! Het is een look die jouw mooiste kenmerken accentueert, met een mooie glans en focus op dat wat jij mooi vindt aan jezelf! Of je nou een zwoele oogopslag wil, of gorgeous red lips; alles is mogelijk!

Mijn specialisatie is ‘natural looking skin‘. Iedereen heeft een mooie huid, zolang je maar de juiste producten weet te gebruiken. Geen pancake-faces, geen 300 lagen: just beautiful skin.

BRIDALPARTY

en de mogelijkheden

Ik bied makeup & haarstyling voor de bruiloftsgasten altijd aan bij de bruid zelf. Ik kom dan bij de bruid op locatie en kan na haar ook meerdere personen voorzien van prachtige makeup of bridalparty haarstyling.
Indien apart van de bruid, kom ik bij een bruiloftsgast op locatie bij een minimale afname van het makeup & haarstyling arrangement of tweemaal een makeup of haarstyling arrangement.

Bridalparty
makeup
(30 min.) € 75

Bridalparty
haar & makeup
(1,25 uur) € 135

Wimperstukjes
p.p. € 12,50

Bridalparty
haarstyling
(45 min.) € 80

Haarstyling
tot 11 jaar
(15 min) € 35

* Vraag naar andere opties

LAAT MIJ JOU BRIDALPARTY READY MAKEN

Neem contact met mij op

    Er wordt een mail teruggestuurd vanuit makeup@sophievanbijleveld.nl.
    Houd ook je spamfolder in de gaten.


    Alle prijzen zijn inclusief 21% en 9% BTW, exclusief reiskosten € 0,45 per kilometer en andere bijkomende kosten.


    Algemene voorwaarden Bruidsarrangement zijn van toepassing.