INFLUENCER MAKEUP

Ik help jou als Influencer je beste zelf te zijn. Influencermarketing is dé nieuwste vorm van marketing en het beloofd alleen maar groter te worden. Personal branding is zo ontzettend belangrijk, maar daarvoor moet je wel in de juiste mindset zitten. Makeup kan daar een ongelooflijk groot onderdeel van zijn!

Content creatie is jouw werk. Hoe heerlijk is het dat ik je meteen de optie geef om content te creëren terwijl je bij mij op de stoel zit? Zo is het al vaker voorgekomen dat er boemerangs en foto’s gemaakt worden terwijl ik druk in de weer ben met een poederbrush (die van mij is rood – how nice!).

Ik zorg dat jij prachtig in de makeup zit, waardoor jij vol zelfvertrouwen foto’s kan maken voor o.a. je instagram. Gewoon ‘s ochtends, op een tijdstip en plek die jij bepaalt. En daarna ga jij lekker je ding doen!

LET’S WORK TOGETHER

Wil jij mijn hulp om het beste uit jezelf te halen? Let’s meet!

Ik woon tussen Amsterdam en Utrecht in en heb dus een geweldige centrale ligging. Vanuit daar rijd ik heel Nederland door om jou te voorzien van een fantastische makeup look. Een bar, een studio, appartement of op de achterbank… I will get to work!

phone. +31 (0)6 23 29 86 78
mail. makeup@sophievanbijleveld.nl

    Er wordt een mail teruggestuurd vanuit makeup@sophievanbijleveld.nl.
    Houd ook je spamfolder in de gaten.