Perfecte Marketing:
Creëer de juiste mindset
met goede makeup!

INFLUENCER MARKETING MAKEUP

Influencer marketing is here to stay! Wat is er nou mooier dan jouw merk te zien waar het bereik in de duizenden zit? En dat met maar 1 foto?

Hoe mooi het ook klinkt, samenwerken met Influencers om het merk te promoten is niet zo maar gedaan. Jij hebt immers een doel voor ogen (en een plaatje), maar de foto of video moet ook passen bij de personal branding van de Influencer. Jullie moeten dus zeker raakvlakken hebben en elkaar steunen in de content creatie. En… met raakvlakken en positieve ervaringen kunnen jullie een langdurige relatie aangaan, waarbij jullie beiden kunnen blijven bouwen aan jullie identiteit.

Maak ‘het perfecte plaatje’ met mijn hulp. Naast Influencer Marketing is mijn specialisme ook van steeds groter belang: makeup.

Door makeup op de juiste manier te gebruiken kan het zelfvertrouwen omhoog schieten en (mede daardoor) een totaal andere foto creëren. Door met meerdere Influencers te werken ben ik in staat om een look te creëren die zowel past bij de identiteit van de Influencer zelf als bij het te promoten merk. Om de juiste marketing vorm te geven heb je de juiste mindset nodig. Mindset is te creëren door middel van makeup.

MARKETING – MINDSET – MAKEUP

MINSET – MAKEUP – MARKETING

MAKEUP – MARKETING – MINDSET

JA, IK WIL SOPHIE VAN BIJLEVELD

Woonachtig in “het hart van ‘t Gooi” Bussum heb ik een geweldige centrale ligging; vlakbij Amsterdam, Almere, Hilversum & Utrecht. Door deze centrale ligging ben ik inzetbaar als Makeup Artist door heel Nederland. Een bar, een studio, appartement of op de achterbank… I will get to work!

phone. +31 (0)6 23 29 86 78
mail. makeup@sophievanbijleveld.nl