THE DREAM BEHIND THE MAKEUP

Een paar jaar geleden heb ik de marketing verlaten en ben ik gestart met makeup. De beste beslissing die ik ooit heb gemaakt.

 

Inmiddels heb ik aan meerdere projecten mogen werken voor o.a. Andrelon, Chi, Footlocker en Wehkamp. En uiteraard sta ik ieder jaar ook weer klaar voor prachtige bruiden. Hierbij heb ik geleerd dat juist deze diversiteit mij ontzettend inspireert.

Deze inspiratie neem ik mee van het ene gebied naar het andere om zo creativiteit naar een hoger niveau te brengen en me niet te laten beperken in mijn creaties. Hieruit komt niet alleen vernieuwing, maar ook kwaliteit en spontaniteit voort.

Juist daarom heb ik mij niet gespecialiseerd op één vlak (makeup voor vrouwen of juist specifiek mannen makeup) en niet op één gebied (workshops, film, editorial of bruidsmakeup). Ik ben een Allround Makeup Artist en inzetbaar op elk gebied.

 

I love my freckles. Juist hierdoor heb ik mij weten te onderscheiden in ‘natural looking skin‘. Iedereen heeft een mooie huid, zolang je maar de juiste producten weet te gebruiken. Geen pancake-faces, geen 300 lagen: just beautiful skin.

Sophie van Bijleveld

WANNA MEET ME?

Woonachtig in “het hart van ’t Gooi” Bussum ben ik inzetbaar als Makeup Artist / Visagiste in heel Midden-Nederland. Daarnaast heb ik de mogelijkheid vanuit Nieuw-Weerdinge (Drenthe) op locatie te komen. Heb je een gave klus in het zuiden?

Ach, mijn roze wolk zweeft daar ook wel naar toe!

phone. +31 (0)6 23 29 86 78
mail. makeup@sophievanbijleveld.nl