Makeup voor
video & commerciële shoots

MAKEUP EN HAARSTYLING
VOOR SHOOTS EN VIDEO

Mijn specialisatie is natural looking skin, oftewel: huid dat er uit ziet als huid. Oneffenheden, glimmende hoofden en bijvoorbeeld vermoeide ogen waren goed, maar (vrijwel) onzichtbaar weggewerkt. Zeker voor bewegend beeld is dit belangrijk, omdat je alles ziet op het inmiddels haarscherpe HD beeld. Een rustige, frisse huid; dat is waar je van op aan kunt.

Vanwege deze vernieuwende, altijd veranderende markt houd ik de laatste trends constant in de gaten. Daarnaast ben ik ieder jaar weer bezig met technieken en het vergaren van kennis door masterclasses en trainingen te volgen.

Ik ben Allround Makeup Artist en lever bij mijn diensten ook, wanneer gewenst, de haarstyling.

 

MAKEUP & HAARSTYLING GEHELE OF HALVE DAG

Ik ben te boeken om de makeup (en haarstyling) te verzorgen voor een gehele of een halve dag. Het meest voorkomend is een gehele dag. Hierbij ben ik van begin tot eind aanwezig om de continuïteit te bewaren van zowel de makeup als het kapsel. Wat de begintijd of eindtijd ook mag zijn.

Het kan ook zo zijn dat het project niet een hele dag duurt. Dan ben ik ook beschikbaar voor een kortere duur. Met een halve dag ga ik uit van vier uur. Daarna wordt het uurtarief berekend.

WAT HEB IK AL GEDAAN?

Makeup portfolio Advertising Sophie van Bijleveld

Makeup portfolio Beauty Sophie van Bijleveld

Makeup portfolio Editorial Sophie van Bijleveld

Makeup portfolio Video Sophie van Bijleveld

JA, IK WIL SOPHIE VAN BIJLEVELD

(snap ik)

Woonachtig in “het hart van ‘t Gooi” Bussum heb ik een geweldige centrale ligging. Ik ben dan ook inzetbaar als Makeup Artist in heel Nederland.

phone. +31 (0)6 23 29 86 78
mail. makeup@sophievanbijleveld.nl

Er wordt een mail teruggestuurd vanuit makeup@sophievanbijleveld.nl.
Houd ook je spamfolder in de gaten.