Makeup voor
video & commerciële shoots

MAKEUP & HAARSTYLING
VOOR SHOOTS EN VIDEO

Mijn specialisatie is natural looking skin, oftewel: huid dat er uit ziet als huid. Uiteraard worden oneffenheden en de verkleuringen onder de ogen goed weggewerkt. En zal ik er tevens bij zijn om ongewenste glans weg toe poederen. Een rustige, frisse huid; dat is waar je van op aan kunt. De rest van de look is natuurlijk geheel naar wens op te maken.

Vanwege deze vernieuwende, altijd veranderende markt houd ik de laatste trends constant in de gaten. Daarnaast ben ik ieder jaar weer bezig met technieken en het vergaren van kennis door masterclasses en trainingen te volgen.

Ik ben Allround Makeup Artist en lever bij mijn diensten ook, wanneer gewenst, de haarstyling.

MAKEUP & HAARSTYLING GEHELE OF HALVE DAG

Ik ben te boeken om de makeup (en haarstyling) te verzorgen voor een gehele of een halve dag. Het meest voorkomend is een gehele dag. Hierbij ben ik van begin tot eind aanwezig om de continuïteit te bewaren van zowel de makeup als het kapsel. Wat de begintijd of eindtijd ook mag zijn.

Het kan ook zo zijn dat het project niet een hele dag duurt. Dan ben ik ook beschikbaar voor een kortere duur. Met een halve dag ga ik uit van vier uur. Daarna wordt het uurtarief berekend.

JA, IK WIL SOPHIE VAN BIJLEVELD

(snap ik)

Woonachtig in “het hart van ‘t Gooi” Bussum heb ik een geweldige centrale ligging; vlakbij Amsterdam, Almere, Hilversum & Utrecht. Door deze centrale ligging ben ik inzetbaar als Makeup Artist door heel Nederland.

Meer informatie of het aanvragen van een op maat gemaakte offerte kan via:

phone. +31 (0)6 23 29 86 78
mail. makeup@sophievanbijleveld.nl

    Er wordt een mail teruggestuurd vanuit makeup@sophievanbijleveld.nl.
    Houd ook je spamfolder in de gaten.