Privé of groepsworkshop
vanaf €20 p.p.

YOUR OWN MAKEUP DREAM

I’ll teach you

Niets zo leuk als makeup. Tenminste, als je het aan mij vraagt. Maar hoe werkt alles nou precies?

Met de makeup workshop neem ik je mee in de wereld van concealers, primers, oogschaduws en uiteraard de technieken die daar bij horen. Van jong tot oud, en van beginner tot de dames die wat anders uit willen proberen.
Ik kom bij jullie thuis en beantwoord al jullie vragen. Van een egale teint tot de perfecte smokey eye, en van lips tot cheeks… We creëren samen een prachtige natuurlijke glowy skin. Een mooiere versie van de al prachtige vrouw die je bent.

Met alle instagramaccounts, contouring/shaping technieken en tutorials in de beautywereld van nu zien we veel manieren om jezelf geheel om te toveren. Als makeup artist / visagiste heb ik mij juist gespecialiseerd in natuurlijke makeup. Hierbij hoort een gezonde, frisse teint en accenten die jouw mooiste kenmerken uit laten komen. Juist daarom is deze workshop ook geschikt voor alle leeftijden. Ben jij een leuke meid die net begint met makeup? I’ll teach you! Ben je een mooie vrouw, maar heb je geen idee wat je nou precies moet gebruiken? I’ll teach you! Create your own makeup dream met deze makeup workshop.

WORKSHOP ARRANGEMENTEN

2 uur op gekozen locatie

De groepsworkshop is te boeken in twee versies; met of zonder gebruik van (mijn) professionele makeup en materialen. Ik ken genoeg vrouwen die al een tas vol hebben aan makeup (misschien wel meer). In de groepsworkshop krijg je dan ook tips & tricks van mij met je eigen makeup. Geen verkooppraatje, maar adviezen waar je ook echt wat mee kan. Wel vertel ik over een aantal producten die mijn leven hebben veranderd. Het aanschaffen van deze of andere producten ligt dan ook geheel bij jezelf. Boek je de workshop inclusief professionele makeup en materialen? Dan kost dit € 10 per persoon extra.

Bij de privé workshop krijg je advies op basis van professionele makeup en materialen die door mij worden meegenomen.

Evt. extra focus

Makeup voor brildragers
Contouren / Shapen & Highlighten
Mogelijkheden met eyeliner