Privé of groepsworkshop
vanaf €45 p.p.

YOUR OWN MAKEUP DREAM

I’ll teach you

Niets zo leuk als makeup. Tenminste, als je het aan mij vraagt. Maar hoe werkt alles nou precies?

Met de makeup workshop neem ik je mee in de wereld van concealers, primers, oogschaduws en uiteraard de technieken die daar bij horen. Van jong tot oud, en van beginner tot de dames die wat anders uit willen proberen.
We creëren samen prachtige natural looking skin. En ik beantwoord al je vragen. Van een egale teint tot de perfecte smokey eye, en van lips tot cheeks… Een mooiere versie van de al prachtige vrouw die je bent.

Met alle instagramaccounts, contouring/shaping technieken en tutorials in de beautywereld van nu zien we veel manieren om jezelf geheel om te toveren. Als makeup artist / visagiste heb ik mij juist gespecialiseerd in natuurlijk uitziende makeup. Hierbij hoort een gezonde, frisse teint en accenten die jouw mooiste kenmerken uit laten komen. Juist daarom is deze workshop ook geschikt voor alle leeftijden. Ben jij een leuke meid die net begint met makeup? I’ll teach you! Ben je een mooie vrouw, maar heb je geen idee wat je nou precies moet gebruiken? I’ll teach you! Create your own makeup dream met deze makeup workshop.

BINNENKORT TE VOLGEN

in een kleine groep of privé

Groepworkshop
€ 45 p.p.

max. 4 personen

Huidadvies (reinigen en verzorging)
Primers en concealers
Foundationkleuren
Vormen van wenkbrauwen
Bronzers en blush
Technieken voor ogen, lippen en wangen

Privéworkshop
€ 85 p.p.

1 op 1 advies

Huidadvies (reinigen en verzorging)
Primers en concealers
Foundationkleuren
Vormen van wenkbrauwen
Bronzers en blush
Technieken voor ogen, lippen en wangen

MAKEUP WORKSHOP BOEKEN

Vul het formulier in en blijf op de hoogte!

    Wanneer de studio ready-to-go is, zal er een mail verstuurd worden vanuit workshops@sophievanbijleveld.nl. Houd ook je spamfolder in de gaten.