Proefsessie Checklist

Wat jij moet weten voor je makeup proefsessie

PROEFSESSIE CHECKLIST

Wat te doen voor de proefsessie?

Uiteraard wil ik je helemaal laten stralen op jullie bruiloft! Voordat het zover is… is er eerst nog de proefsessie. Super spannend, maar ook weer heel leuk! We gaan hier kijken naar jouw wensen, de locatie en de sfeer die je neer wilt zetten. Dit husselen we helemaal door elkaar en creëren zo een prachtige look.
Om te zorgen voor een groot succes heb ik deze checklist gemaakt. Hier staan een aantal tips in om te zorgen dat je jouw trouwdag helemaal voor je ziet, helemaal wanneer de makeup en het kapsel klaar is.

CHECK CHECK

dubbel check.

Prep Your Hair

“Huh? Moet ik nou mijn haar doen?” Een klein beetje… Het is voor mij erg prettig om met stug(ger) haar te werken. ‘s Ochtends je haar wassen voordat ik langskom, is niet heel fijn. Je haar is dan superzacht en het is lastig om je kapsel goed te laten zitten. Was het dus op z’n laatst een dag van tevoren of zelfs twee dagen van tevoeren als je haar niet heel vet aanvoelt. Op deze manier is het voor mij prettiger te stylen.

Groom Your Brows

Ben je van plan om je wenkbrauwen te epileren voor De Grote Dag, doe dat dan ook voor de proefsessie. Dan zitten er geen haartjes op plekken waar je ze niet wilt hebben, en zie je beter te bridal makeup look.

Bring Your Accessoires

Wil je een diadeem of een andere accessoire in je haar, neem deze dan ook mee naar de proefsessie. Het is een essentieel onderdeel van je bridallook. De proefsessie is voor onderling vertrouwen, maar zeker om een beeld te krijgen van hoe je er uit komt te zien op jullie trouwdag.

Bring Your Photo Inspiration

Ik vraag altijd naar foto’s van makeup en haarstyling dat jij mooi vindt. Zo heb ik al een beetje een idee van jouw sfeer en of je bijvoorbeeld de nadruk wil leggen op je ogen of je lippen. Neem toch altijd de foto’s mee naar de proefsessie! Misschien heb je in de tussentijd nog een keer inspiratie opgedaan en zijn er meer foto’s bijgekomen – fijn voor mij om te bekijken! Let wel op, kom niet met tientallen foto’s aan. Probeer het bij vijf foto’s te houden (per onderdeel).

Take a Photo Of Your Dress

Voor mij toch ook wel een heel leuk moment! Ik vind het prachtig om al deze jurken voorbij te zien komen. Maar uiteraard heeft het nog een andere reden. Ik wil een look creëren waarbij jij helemaal jezelf voelt, maar ook één die helemaal past. Locatie, accessoires, kleuren en de jurk zijn onderdelen van jullie trouwdag, waar de look helemaal bij moet passen. Een voorbeeld: als je gouden details hebt op je jurk en ik ga aan de slag met koele kleuren, dan is dit niet een mooi geheel.

Wear White

Of in ieder geval iets in de kleur van de jurk. Het helpt het totaal plaatje te zien als je deze kleur aandoet. Heb je een blauw shirt aan, maar trouw je in wit, dan geeft dit een heel ander effect.

Wil je deze checklist downloaden? Dat kan!
Download ‘m hier: Proefsessie Checklist

Wil je ook dat ik jou laat stralen?

Boek mij voor jouw bruiloft!

Ik heb verschillende bruidsarrangementen waar je uit kunt kiezen. Wil je bijvoorbeeld dat ik alleen je makeup verzorg op de bruiloft? Of heb je liever dat ik en je makeup doe en een mooi kapsel creëer? Het kan beiden. Daarnaast heb ik ook genoeg opties voor je vriendinnen, familie en andere gasten.

Kijk op onderstaande pagina voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Bruidsmakeup & de mogelijkheden

Er wordt een mail teruggestuurd vanuit makeup@sophievanbijleveld.nl.
Houd ook je spamfolder in de gaten.