QUOTES & REVIEWS

Prachtig, professioneel werk. Het is erg fijn om met Sophie samen te werken. Lieve dame!

Marieta

I was the prettiest bride in the world because of this amazing makeup.. thank you dear Sophie, you are the best!!!

Daniele

Het was écht heel fijn om Sophie te hebben voor mijn bruidsmake-up en kapsel! Ze is heel professioneel, goed georganiseerd en heel gezellig en ontspannen. Mijn make-up en haar heeft de hele dag fantastisch gezeten, geen omkijken naar gehad. En voor de proefsessie neemt ze echt ruim de tijd, zodat je alle tijd hebt om keuzes te maken en zeker weet dat je er op je bruiloft fantastisch uitziet.
Nogmaals veel dank Sophie!

Nicole

Ik wil je héél graag nog ontzettend bedanken voor je geweldige visagie op onze bruiloft. Wat was ik er blij mee, wat was het gezellig met je en wat heeft mijn haar en make-up de hele dag geweldig gezeten! Echt super: voor iemand die nooit make-up draagt best spannend, maar ik voelde me prachtig. Ook de kritische bruidegom was héél blij! Ik zal je aan iedereen die op zoek is naar een visagiste aanbevelen.

Nicole

Wij hebben een geweldige dag gehad. Ook veel complimenten over m’n haar en make up gehad! Nogmaals bedankt!

Marnette

Super gave en mooie make up tijdens de shoot! Sfeer was erg gezellig!
Hopelijk kom ik je nog een keer tegen in de toekomst.

Elske

Heel erg bedankt dat je mij zo hebt laten stralen gisteren. Het was een fantastische dag! En m’n make-up en haar zijn de hele dag intact gebleven, super. Ik weet je te vinden voor volgende feesten & partijen én zal je van harte aanbevelen!

Madelon

Ik zag er dankzij Sophie schitterend uit op mijn trouwdag. Sophie voelde super goed aan wat mijn wensen waren! Ik zou haar zeker aanraden!

Samantha

Ik werk graag met Sophie samen. Ze is gezellig, professioneel en is goed in haar vak. We hebben al een aantal bruiloften samen gedaan en ik hoop dat er nog vele zullen volgen!

Leonie