Visagie voor
video en commerciële shoots

VISAGIE & HAARSTYLING
VOOR VIDEO EN FOTOSHOOTS

Ik ben Allround Visagiste en lever bij mijn diensten ook altijd de haarstyling. Man of vrouw, kind of volwassene; ik heb inmiddels met iedereen gewerkt voor verschillende doeleinden.

Mijn specialisatie is natural looking skin, oftewel: huid dat er uit ziet als huid. Hoe extreem de makeup ook moet (of juist niet), de huid blijft bij mij altijd natuurlijk. Het wegwerken van verschillende oneffenheden gebeurd goed en (vrijwel) onzichtbaar. Geen 300 lagen zichtbare makeup dus, maar mooie rustige en frisse huid.

Diversiteit en improvisatie zijn aspecten waar ik in mijn werk meer dan eens te maken heb. (Wat juist mijn werk zo leuk maakt!) In deze creatieve, vernieuwende en altijd veranderende markt houd ik mij als Visagist dan ook altijd op de hoogte van de laatste trends. Zo houd ik bijvoorbeeld ook ieder jaar mijn technieken up-to-date door meerdere masterclasses en trainingen te volgen.
Omdat mijn skillset bestaat uit makeup voor commerciële doeleinden, bruidsmakeup en workshops ben ik in staat het idee van de klant snel om te zetten in een mooie look die helemaal past!

Of ik nou super natuurlijke makeup moet aanbrengen of er een heel kunstwerk van moet maken; de prijs voor een dagdeel of gehele dag blijft hetzelfde.

VISAGIE & HAARSTYLING GEHELE OF HALVE DAG

Ik ben te boeken om de makeup (en haarstyling) te verzorgen voor een gehele of een halve dag. Het meest voorkomend is een gehele dag. Hierbij ben ik van begin tot eind aanwezig om de continuïteit te bewaren van zowel de makeup als het kapsel. Wat de begintijd of eindtijd ook mag zijn.

Het kan ook zo zijn dat het project niet een hele dag duurt. Dan ben ik ook beschikbaar voor een kortere duur. Met een halve dag ga ik uit van vier uur. Daarna wordt het uurtarief berekend.

JA, IK WIL SOPHIE VAN BIJLEVELD

(snap ik)

Woonachtig in “het hart van ‘t Gooi” Bussum heb ik een geweldige centrale ligging; vlakbij Amsterdam, Almere, Hilversum & Utrecht. Door deze centrale ligging ben ik inzetbaar door heel Nederland.

phone. +31 (0)6 23 29 86 78
mail. makeup@sophievanbijleveld.nl

    Er wordt een mail teruggestuurd vanuit makeup@sophievanbijleveld.nl.
    Houd ook je spamfolder in de gaten.